Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Pentru a fi in pas cu moda, optati pentru culoarea galbena !

février8
AsternuturiSiProsoape.ro

Unii pot considera aceasta culoare ca fiind prea izbitoare dar adevarul este ca din punctul de vedere al trendului, trebuie sa mergem pe galben in 2010. Aceasta culoare luminoasa este intr-adevar foarte prezenta in ultimele colectii. Clar, nu trebuie sa exageram cu folosirea ei !

Galbenul incalzeste atmosfera

La fel ca si verisoara « orange », culoarea galbena invadeaza magazinele de decoratiuni interioare. De acum indraznim chiar sa alegem aceasta culoare pentru a da caldura caminului nostru. Evident, galbenul se poate declina in tonuri diferite : galben stralucitor, galben pai, galben safran, galben auriu, etc. Dumneavoastra trebuie sa fiti cei care optati pentru nuanta ce corespunde cel mai bine gusturilor pe care le aveti.

Galbenul : o culoare care se poate adapta oricarui stil de interior

Culoarea galbena este ideala pentru interioarele de tip « vitaminizat ». Galbenul va raspunde de minune unui alb al peretilor sau unui verde al covorului si chiar unui orange al scaunelor. Daca gusturile dumneavoastra sunt mai « clasice » atunci veti putea opta pentru un galben mai putin strident : pastel, poate chiar auriu (merge foarte bine intr-o camera in stil baroc). Sau poate preferati decoratiunile exotice ? Si in cazul acesta puteti folosi galbenul cu incredere pentru ca se potriveste perfect cu materialele tipice unui interior exotic : bambus, teck, fier forjat, etc..) si cu culorile acestora (rosul, orange-ul specific interioarelor de tip Indian sau marocan).

In ce camera sa folosim galbenul?

Atentie, galbenul nu poate fi folosit oriunde si oricum. Este intr-adevar o culoare care actioneaza ca si stimulent intelectual si care ar calma anumite persoane mai nervoase. Este deci, de preferat sa il folositi intr-un birou, in séjur sau in bucatarie. Trebuie insa sa evitati folosirea lui in dormitor, o camera dedicata odihnei prin excelenta. Pe scurt, daca vreti ca bebelusul dumneavoastra sa doarma bine noaptea si dupa-amiaza evitati galbenul stralucitor in camera lui !

Sfatul Beestick !

Pe un perete de culoare galben pai, care duce cu gandul la zilele calduroase ale verii si la libertatea pe care o resimtim atunci cand ne gasim sub razele soarelui, puteti sa aplicati autocolante decorative cu motive florale cu nuante de orange si un verde mai palid.

posted under Tendinte Deco

Email will not be published

Website example

Your Comment: