Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Decoratiuni de Paste : Idei creative si rafinate in 2010

février18
AsternuturiSiProsoape.ro

Suntem in februarie dar « numai maine nu-i poimaine »… Pastele se apropie cu pasi repezi si stim cat de importanta este aceasta sarbatoare la români. Anul acesta poate ca vine mama soacra in vizita :)   si stim ca « detaliile fac diferenta » asa ca ne-am gandit sa va vindem un pont de decoratiune subtila si rafinata dar cu foarte mare efect.

De fapt e ideea Marthei Stewart fondatoare a revistei Martha Stewart Living, nu, am gresit, este una din miile de idei pe care aceasta doamna le are : sa folosim cojile de ou pe post de lumanari sau mici vaze pentru ghiocei si alte plante specifice primaverii. Hai sa vedeti ce frumos arata :

Oricine are acasa paharele din’acelea mici in care se mananca ouale moi cu paine prajita la micul dejun. Ei, dar nu toata lumea se poate gandi ca ele pot folosi la decorarea unei mese de Paste.

Ouale se fierb si evident, continutul se foloseste cum stie gospodina mai bine, pe noi ne intereseaza numai coaja ! In rest, nu e chiar asa de greu de ghicit !

Sfatul BeeStick !

Nu spuneti mamei soacre cine a avut ideea ! care e probabilitatea sa o cunoasca pe Martha Stewart sau sa citeasca blogul deco-casa ? :)

posted under Idei Creative
3 Comments to

“Decoratiuni de Paste : Idei creative si rafinate in 2010”

  1. On mars 9th, 2010 at 23 h 49 min Fesstist-online Says:

    Gracias intiresnuyu iformatsiyu

  2. On mars 28th, 2010 at 21 h 06 min flori chirvasuta Says:

    sait interesant .Mi-ar placea mai multe idei pentru copii.

  3. On mars 29th, 2010 at 11 h 56 min admin Says:

    Multumesc pentru feed-back Flori. In zilele care urmeaza voi mai posta cateva articole printre care sigur voi strecura unul pentru copii. Pana atunci Sarbatori Fericite !

Email will not be published

Website example

Your Comment: