Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Exotismul sau amenajarea casei in stil african

février14
AsternuturiSiProsoape.ro

Acum ca primavara se apropie (sau macar asa ar trebui), simturile se trezesc la viata si exaltarea ne umple inimile. Avem nevoie de schimbare si suntem complet exaltati. Ce-ar fi daca ati redecora casa in stil African ?

Daca va lipseste curajul pentru ca va ganditi ca veti schimba confortul cu care sunteti obisnuiti intr-un interior rudimentar, puteti sa fiti linistiti, nu va trebuie decat sa « imprumutati » unele influente si atat.

In primul rand, haideti sa vorbim putin despre culorile ce vor trebui adoptate : beige-ul, kaki-ul, ocrul, maro-ul, albul si negrul. Puteti sa zugraviti peretii cu alb pentru ca decoratiunile in stil african precum si mobilele de culoare inchisa vor contrasta de minune si vor fi puse in valoare asa cum o merita.

Mobilele etnice sunt fabricate din lemn inchis la culoare si putin prelucrat si sunt sunt adesea lucrate de mana, sculptate. Paturile, mesele si scaunele sunt joase. Pentru a scoate in evidenta parfumul Africii, puteti sa adaugati un voal cu rol de plasa contra tantarilor in jurul patului.

Bibelourile, ca si picturile sunt naive. Se pot gasi vase din ceramica, masti, stuti, sculpturi, cutite si tot felul de astfel de obiecte care sa aduca un aer de autenticitate amenajarii in stil african.

Obiectele decorative sunt adesea fabricate din lemn, piatra sau piei (vopsite sau brute). Vesela poate fi din ceramica si tacamurile din lemn exotic. Materialul etnic este bumbacul si motivele sunt adesea animale naive sau stilizate in culori vii.

Puteti sa folositi piei de zebra in loc de covorase sau pur si simplu aruncate pe canapea astfel veti adauga o nota salbatica incaperii.

Sfatul BeeStick !

Nu uitati de plante. Pentru a duce la perfectiune amenajarea interiorului in stil african alegeti plante precum : ficusul, baobabul si palmierii. Evident, e destul de dificil sa aduceti un palmier in sufragerie de aceea, amintiti-va ca Stickerele Decorative sunt alternativa perfecta pentru a completa un decor.

Email will not be published

Website example

Your Comment: