Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Idei Décorative – Seminee acum si la bloc !

février23
AsternuturiSiProsoape.ro

Pentru decorarea casei suntem gata sa punem in practica tot felul de idei decorative numai sa ne placa si sa ne simtim bine.  Stilurile de decoratiuni interioare sunt dintre cele mai variate : decoratiuni rustice, decoratiuni moderne, contemporane, japoneze, chinezesti si lista poate continua.  Dar ce ne facem daca ne-a cazut cu tronc un semineu care s-ar potrivi de minune in living dar pentru care ar trebui sa daramam jumatate din apartament ca sa il instalam ?

Constructorii de seminee au gasit solutia si pentru problema asta si doamnelor si domnilor, acum putem sa ne instalam seminee si la bloc. Costurile sunt, intr-adevar, cam piparate dar ce nu facem pentru a ne simti ca acasa ?

Seminee cu bioetanol sunt semineele cele mai potrivite pentru o locuinta precum un apartament. Foarte design, se pot incastra in perete sau agata pe perete, in inox sau alte culori, semineele cu bioetanol sunt in primul rand : bio (cum o spune si numele).

Combustibilul folosit este unul de origine vegetala obtinut din fermentarea zaharului extras din trestia de zahar sau din amidonul pe care il regasim in unele cereale precum graul sau porumbul. Aceasta energie este curata, nu degaja nici miros si nici fum, ideala pentru astfel de obiecte de decor interior.

De acum, puteti sa va asezati in fata focului in zilele urate de toamna sau de iarna si sa savurati o cana de vin fiert.

Semineele cu bioetanol pot fi din cele mai design sau din cele mai rustice. In tari occidentale preturile se situeaza undeva pana in 500€ la noi sunt ceva … mai mult … ridicate.

Pentru a-l incadra cat mai bine in decorul interiorului dumneavoastra, aveti de ales intre seminee cu bioetanol pe picior, pe perete, pe support…Hai sa facem focul in sufragerie

Sfatul BeeStick !

Va puteti completa tabloul ivernal cu un autocolant de perete design care sa dea un efect deosebit sufrageriei.

Email will not be published

Website example

Your Comment: