Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Obiectele decorative – nici prea prea, nici foarte foarte !

février19
AsternuturiSiProsoape.ro

Trebuie sa recunoastem ca in ultimii ani avem de unde alege in materie de obiecte de decor. In toate revistele se vorbeste despre asta si sunt o gramada de idei. Nefericirea este ca ne este foarte greu sa fim unici atunci cand alegem obiecte decorative pentru casa noastra. Ce e ieftin, se cumpara imediat (a se vedea Ikea).

De fapt, nu obiectele de decor ar trebui sa faca decorul ci decorul ar trebui sa fie decisiv in alegerea obiectelor decorative. Spre exemplu, in ultimii ani, din ce in ce mai multa lume merge la tara, la casa parinteasca in week-end si in concedii. Pe acolo, se trebaluieste, « sunt atatea lucruri de facut intr-o curte ».  Dar bine, bunicii nu mai sunt la curent cu tendintele in materie de decoratiuni interioare si evident, casa arata … ca o casa batraneasca, cu portretele arborelui genealogic agatate in toate camerele, cu o bucatarie de vara cat se poate de rudimentara…Cati dintre noi nu s-au gandit ca la pensie se vor putea retrage linistiti la tara, departe de nebunia orasului ? In ideea asta, cu siguranta ca unii s-au si apucat sa renoveze si sa reamenajeze.

Astfel, obiectele de decor nu vor fi deloc aceleasi cu cele pe care le-am folosi intr-un apartament « la bloc » intrucat contextul nu este acelasi.

Pentru cei care vor sa creeze un interior sau exterior rustic, avem cateva idei indraznete si originale cu obiecte decorative ieftine si unice (deocamdata)

Obiecte de decor cu lustre fabricate din galeti de inox

Super ideea si va costa cat… « o galeata »

Ce tablouri decorative se pot pune la tara, in bucataria de vara ? Pai…nu prea… mai bine refolosim obiecte vechi gen : lopeti, furci si le agatam pe pereti si o alta idee decorativa ar fi ca pe tavan, in loc de obisnuitul var, sa lipim ziare ! Da da, ziare. Mai jos avem o imagine care ilustreaza ideea :

Este putin cam incarcat dar… este altfel.

Evident, daca vrem sa gasim obiecte de decor interior pentru un apartament, atunci lucrurile se schimba radical. Spatiul nu mai este acelasi si contextul este cu totul altul.

In conditiile acestea, va recomandam accesorii decorative precum lumanari decorative, stickere decorative, picturi si pietre decorative.

Lumanarile decorative cel putin se gasesc sub toate formele si de toate dimensiunile si mai ales, de toate culorile. Astfel, ele se pot asorta perfect cu culorile peretilor, mobilei sau ale fetei de masa.

Iata cateva idei originale de lumanari decorative :

Lumanari decorative sub forma de cutii :

Lumanari decorative sub forma de fructe :

Lumanari decorative sub forma de sticla de sampanie sau de vin :

Sfatul BeeStick !

Mai intai puneti-va ordine in preferinte si cadeti de acord toata familia asupra unui stil de amenajare interioara. Dupa care, documentati-va foarte bine asupra elementelor decorative pe care trebuie sa le aveti pentru a completa stilul decorativ ales.

Email will not be published

Website example

Your Comment: