Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Atentie Domnilor ! Doamnele au inceput sa bricoleze !

février9
AsternuturiSiProsoape.ro

Ce facem cand avem putin timp liber ? « Mergem la cumparaturi », « ne uitam la un film », « iesim la mall » si alte multe raspunsuri posibile. Dar ce facem cand avem mai mult timp ? O vacanta mare spre exemplu, daca nu ne-o petrecem undeva la munte sau la mare, poate deveni foarte plictisitoare acasa, asa ca… multi bricoleaza.

Mai refacem putin decorarea casei, mai agatam un tablou, mai punem o etajera mai lipim un autocolant decorativ pe perete si tot timpul sunt barbatii cei care fac asta !

Frantuzoaicele sunt din ce in ce mai mult pasionate de « bricolaj » si suntem convinsi ca multe femei din Romania au discursul « pai, nu il mai astept pe el sa faca, ca ma apuca primavara » nu-i asa ? Va recunoasteti ?

De cate ori nu ati pus mana pe ciocan ca sa indreptati un cui care facea ca tabloul sa stea stramb ?

Evident ca marii producatori de unelte au simtit noua nisa care este pe cale sa se dezvolte si si-au indreptat atentia asupra doamnelor care bricoleaza. Astfel, marca germana AEG a fost prima care a inaugurat un model de bormasina special conceputa pentru doamne : aurita,  argintie.

Diferenta dintre uneltele obisnuite si cele destinate sexului frumos este ca cele din urma sunt mai usoare si mai design.  Orice-ar fi, de acum s-a dat startul la bricolat, nimic nu ne mai opreste !

Degeaba zambiti pe sub mustati domnilor, dupa sofat, vine bricolajul si in curand cine mai stie ce altceva.

Sfatul BeeStick !

Masurati bine totul inainte de a incepe. La Ikea vi se furnizeaza in cazul oricarui produs cumparat, ce trebuie asamblat, un document cu instructiuni. Nu intotdeauna sunt clar scrise dar in general, pentru lucrurile simple sunt destul de explicite. Bazati-va pe acest document.

Si nu in ultimul rand, daca ati facut o gaura care nu e tocmai in locul potrivit, puteti oricand sa folositi un sticker decorativ care sa o astupe :) .

Email will not be published

Website example

Your Comment: