Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Doamnelor, fiti inventive atunci cand proiectati amenajarea interiorului casei dumneavoastra !

mars4
AsternuturiSiProsoape.ro

E de ajuns sa ne uitam la cozile din magazinele de decoratiuni interioare si cele de bricolaj ca sa ne convingem ca romanii sunt din ce in ce mai pasionati de amenjarea interiorului casei. Ne sunt puse la dispozitie o gramada de articole de design si decoratiuni interioare dar stim oare sa le folosim astfel incat sa obtinem un interior decorat cu gust si de efect ?

Pentru ca suntem in luna Martie, ar fi bine sa ne orientam spre un decor de primavara. Evident, se va naste intrebarea : « Si cand primavara va fi trecut ? » Ei bine, un decor primavaratic va fi intotdeauna potrivit interioarelor datorita luminii pe care o raspandeste, senzatiei de energie si de vitalitate. Astfel, chiar daca « iarna nu-i ca vara », iarna poate fi ca primavara daca sunteti niste persoane dinamice, care emana energie prin fiecare por. :)

Cateva sfaturi pentru o decoratiune de primavara reusita va vor fi fara indoiala de folos. In primul rand, culorile pe care trebuie sa le folositi sunt : rozul, albul si verdele crud. Ca veti aplica o zugraveala in nuante de verde deschis sau roz pal, combinarea acestor culori este cea castigatoare pentru realizarea unei atmosfere primavaratice.

Nu ezitati sa folositi motive florale fara a incarca prea mult camera. Puteti folosi stickere decorative cu motive florale pentru mai putina bataie de cap : sunt ieftine, nu trebuie udate si le puteti dezlipi cand doriti. Totusi, informati-va bine asupra conditiilor propice aplicarii de stickere de perete, asupra tipurilor de zugraveli care merg cel mai bine si asupra manierei in care trebuie lipite.

Cand zicem primavara, ne gandim la sarbatoarea Pastelui, la masa de Paste, la ghiocei si zambile. Toate acestea ne sunt la indemana si pentru o decorare a mesei de Paste, puteti sa furati cateva idei din articolul redactat de noi.

Inspirati-va din natura, respirati prospetimea diminetilor insorite si a copacilor inmuguriti. Anul acesta vom asista la o explozie a materialelor naturale  precum : bambusul, inul, matasea si bumbacul.  Pe langa faptul ca sunt materiale cu o estetica deosebita, acestea mai au si meritul de a fi « ECO ».

Spre exemplu, stiati ca bambusul are calitatea de absorbtie a dioxidului de carbon si ca produce cu pana la 35% mai mult oxigen decat copacii obisnuiti ? Inul are calitati antialergice si lista poate continua.

Sfatul BeeStick !

Daca totusi, mobilele din bambus vi se par prea scumpe, din punctul de vedere al decorului, puteti sa « trisati » putin si sa cumparati un sticker decorativ …e mai putin ECO dar e estetic. :)

posted under Sfaturi Deco

Email will not be published

Website example

Your Comment: