Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Cum sa oferi cadouri de la departare !

avril30
AsternuturiSiProsoape.ro

Se pare ca nu exista cifre exacte asupra numarului de romani care muncesc in alte tari dar numai in Italia ar fi in jur de un milion !  Fiecare roman plecat departe de casa duce cu el o poveste, vesela sau trista. Ceea ce statisticile nu pot spune este ca mai toti tanjesc dupa familii si dupa clipe petrecute intre prieteni.

Aniversari, sarbatori, cu alte cuvinte ocazii importante din viata fiecaruie pe care am vrea sa le petrecem impreuna cu cei dragi si sa le oferim cadouri. De la atata departare, mai greu cu cadourile…

Exista totusi o solutie si aceasta este internetul. Incredibil avantul pe care acest mijloc de comunicare si de viata chiar l-a luat. Nu mai facem nimic fara internet : cautam adrese, cautam case, cautam locuri de munca, ne intalnim jumatatea, oferim cadouri pentru aniversari si cate multe altele…

In ceea ce priveste expedierea de cadouri din Canada spre exemplu, catre Romania, e posibil ca transportul sa coste mai mult decat cadoul in sine si atunci, care e solutia salvatoare ? Internetul !

E de ajuns ca pentru a oferi un cadou celor dragi, sa accesati site-uri din Romania, care efectueaza livrari la domiciliu. Astfel, puteti sa oferiti de la masini de spalat pana la stickere decorative si de ce nu… o pizza.

Exista florarii online care fac asta foarte bine dar poate ca se doreste un cadou mai neobisnuit si atunci, un sticker decorativ poate fi salvator.

Pe langa modelele variate, mai exista si posibilitatea personalizarii stickerului  decorativ : un text sau un mesaj conceput expres de catre dumneavoastra ar putea sa provoace un efect nemaipomenit cand este adresa persoanelor pe care nu le-ati mai vazut demult si care va sunt atat de dragi.

Sau un alt scenariu ar fi cel in care stiti ca familia dumneavoastra s-a decis sa renoveze inainte sa va intoarceti acasa si ati vrea sa participati activ la aceasta actiune. Cel mai simplu este sa mergeti pe site-ul www.sticker-decorativ.ro si sa alegeti modele care va plac cel mai mult, la dimensiunile si in culorile pe care le doriti.

posted under Idei de Cadouri

Email will not be published

Website example

Your Comment: