Deco Casa

Idei multe, bani putini !

Dati peretilor dumneavoastra ocazia sa se exprime !

avril29
AsternuturiSiProsoape.ro

Usor de zis, greu de facut ! Oscilam intotdeauna intre o mobila si o alta mobila, intre o culoare si o alta culoare si apoi, nu suntem singurii care decidem, mai trebuie sa luam in considerare si parerea Lui sau a copiilor care, fiecare cu gusturile lui… E complicat. Dar nu e imposibil.

De acum il puteti lasa pe el sa aleaga mobilele iar dumneavoastra doamnelor, puteti negocia libertatea de a alege elementele de decor interior si ramane numai sa spuneti : Start !

Ati facut turul magazinelor si ati umplut cosul de vaze, lumanarele, cadre de poze, flori de tot felul, suporturi de amplasat in bucatarie, in fine, tot ce va poate sa va faca sa va simtiti ca acasa. Stop ! Ati uitat un lucru : stickerele decorative. Dar aveti dreptate, autocolantele de perete pe care le putem gasi pe la Mr. Bricolage, Ikea sau alte magazine de profil nu ne satisfac in totalitate…seamana mai mult cu abtibildurile pe care le lipeam pe vremuri pe dulapurile de acasa de la parinti. (si evident, primeam o sapuneala buna)

Trebuie stiut ca un sticker decorativ de calitate se integreaza perfect peretelui si nu lasa sa se vada in jur acel plastic transparent care serveste drept support si ne duce cu gandul la abtibildurile de pe vremuri. Vinyl-ul din care este fabricat un autocolant de perete este fin si odata lipit, da impresia ca nu e mai mult nici mai putin decat un desen perfect realizat.

Puteti sa va serviti de stickerele decorative pentru a da impresia ca peretele unui spatiu stramt este mai departe decat e el in realitate.

sticker de perte

Sau sa puneti in valoare un colt care nu atrage niciodata privirile. Dati-va frâu liber imaginatiei. Cu atat mai mult cu cat exista site-uri care pot chiar sa creeze stickere pornind de la o imagine pe care o transmiteti  (http://www.sticker-decorativ.ro/catalog/stickere-unicat)

autocolant de perete

Deci, ce ziceti ? Il lasati pe el sa se chinuiasca cu mobilele si dumneavoastra va ocupati numai de partea creativa ? Si anume : Sa faceti peretii sa vorbeasca !

Sfatul BeeStick :

Pe site-ul www.sticker-decorativ.ro, pe langa faptul ca aveti acces la o gama foarte variata de modele de autocolante de perete, mai aveti si posibilitatea de a trimite o imagine care va place foarte mult iar echipa lor se va ocupa sa realizeze un sticker personalizat de toata frumusetea.

posted under Idei Creative

Email will not be published

Website example

Your Comment: